Изтегли Cyrcl приложениетоИзтегли приложението

С грижа за планетата ни здравето ти градовете ни усмивката ти

Вярваме, че градовете на бъдещето са тези, които градим с мисъл за симбиозата между хората и природата – по-достъпни, по-чисти и по-красиво устроени.

Изтегли Cyrcl приложението

Целите на ООН за устойчиво развитие са в основата ни.

Здравословен начин на живот и благополучие

Погрижи се за здравето си, придвижвайки се из града с велосипеди Cyrcl. По този начин ще укрепиш сърцето и кръвоносните си съдове, а и ще увеличиш количеството кислород, което стига до белите ти дробове.

Здравословен начин на живот
Иновации и инфраструктура

Иновации и инфраструктура

Въпреки че колоезденето е познато на всички ни отдавна, услуги за споделено ползване на велосипеди като Cyrcl тепърва се развиват по нашите географски ширини. Такива услуги са необходими, защото чрез тях се стремим да стимулираме развитието на градската инфраструктура. Съгласи се — за всички нас е важно тя да благоприятства бързото и природосъобразно придвижване в града.

Устойчиви градове и общности

Използвайки нашата услуга, участваш в изграждането на една по-добра градска среда. Заедно се грижим всеки град да се радва на по-чист въздух и по-малко трафик.

Устойчиви градове и общности
Борба с климатичните промени

Борба с климатичните промени

Да караш велосипед е един от най-щадящите природата начини за придвижване из града. Избирайки Cyrcl, ти участваш в намаляването не само на своя въглероден отпечатък, но и на въглеродния отпечатък на града, в който живееш.

Потопи се в света на устойчивостта

Разгледай останалите цели за устойчиво развитие на ООН тук

Спонсорирано от Банка ДСК Спонсорирано от Mastercard
Помощ
Магьосникът от Cyrcl-Оз