Изтегли Cyrcl приложениетоИзтегли приложението

Медии

Медийни запитвания

Във връзка с медийни запитвания, моля свържете се с нас на info@cyrcl.eu или +359 896 755 556.

Електрически колела в София

Cyrcl добавя към флотилията си в София 100 електрически велосипеда

Капитал, 31 октомври 2023

Cyrcl, единствената компания за споделена мобилност с велосипеди в София, добави към велопарка си 100 електрически колела. В началото на това лято компанията имаше 150 велосипеда, но в месеците след това бяха добавени още 100. С тях и новите е-байкове флотилията й в столицата се увеличава до 350. При старта на дейността си през април 2022 г. тя се състоеше от едва 50.

Продължи

Колелото на бързото придвижване и доброто здраве

Колелото на бързото придвижване и доброто здраве

Forbes, 20 октомври 2022

Малко след полунощ на 16 април 2022 г. из софийските улици се появяват оранжеви велосипеди, с които на сутринта трябва официално да започне дейността на Cyrcl. Само че едва минути след като остава на улицата, един от велосипедите успява да привлече първия клиент на новата услуга за споделена мобилност. Той вижда колелото, сканира кода на кошницата му и си сваля мобилното приложение, с което отключва и използва колелото.

Продължи

Колелета на поискване в София

Колелета на поискване

Капитал, 30 септември 2022

Работата на 425 дръвчета за една година." Толкова се равнява карането на колело от потребителите на услугата Cyrcl за 300 хил. минути, с което са спестени 8.5 тона въглеродни емисии според Енрико Маринов, един от тримата съоснователи на първата българска компания за споделени механични велосипеди. И то само за пет месеца след официалното стартиране на приложението, чиято мисия е да направи София по-зелен град, а след столицата да навлезе и в други локации в страната.

Продължи

Микромобилност в София

Велосипедите може да се превърнат в новия хит на микромобилността в София

Bloomberg TV, 23 май 2022

Към момента велосипедите ни са 50, като правим всичко възможно да ги удвоим. Това каза Асен Янков, технически директор и съосновател на Cyrcl, в предаването "UpDate" на Bloomberg TV Bulgaria с водеща Елена Кирилова. Стартиращата компания Cyrcl работи в областта на микромобилността и споделеното пътуване, като отдава велосипеди под наем в София. По думите на Янков търсенето на инвестиции продължава като целта е разрастване на услугата.

Продължи

First Nike-sharing Service in Sofia

Наемането на велосипед в София става по-лесно с нова услуга, подкрепена от ангел-инвеститори

The Recursive, 19 април 2022

През уикенда българският стартъп за мобилност Cyrcl стартира първата услуга за споделени велосипеди в България. Първата им спирка: София.
Стартъпът получи първоначална инвестиция от 100 000 евро от инвеститорите Юлиан Захариев и Камен Йончев, член на клуба на ангелите CEO Angels Club.

Продължи

Спонсорирано от Банка ДСК Спонсорирано от Mastercard
Помощ
Магьосникът от Cyrcl-Оз