Ускоряваме прехода на градовете ни към устойчивост

Научи повече

За нас

Роден сред оживените улици на София, Cyrcl има за цел да промени начина, по който се движим, свързваме и живеем в градовете си.


Ние сме стартъп, чиито млади основатели решиха да се завърнат в България - предпочетоха да изградят по-светло бъдеще за родината си, вместо да живеят в комфорта на по-светло настояще в чужбина.


В основата на Cyrcl е визията за по-чист, по-здравословен и по-устойчив градски живот. Вярваме, че промяната започва с избор и се стремим да направим този избор удобен за теб.


Чрез механичните и електрическите велосипеди на Cyrcl те каним да бъдеш част от тази промяна. Независимо дали искаш да пътуваш до работа, разглеждаш града или пък просто да се насладиш на карането на колело, Cyrcl предоставя достъпен и гъвкав начин да се придвижиш, като същевременно ще направиш природата ни една идея по-зелена.


Ние обаче не целим да предоставим просто транспорт. Стремим се да създадем общност, която цени активния живот, екологичната отговорност и радостта от движението. Мисията ни се простира отвъд пътищата; искаме да помогнем за развитието на култура, която приоритизира устойчивост и здраве.


В процеса на растеж на нашия стартъп, ангажиментът ни остава същият: да предоставяме услуга, която е не просто удобна, а въздействаща на обществото и околната среда. Включи се в нашето пътуване към по-чисто и по-зелено бъдеще с едно завъртане на колелото. Със Cyrcl се отправяме към едно по-добро утре.

Прочети повече за нас в медиите

Виж как стартирахме първата услуга за споделени велосипеди в София и много повече

Спонсорирано от Банка ДСК Спонсорирано от Mastercard
Помощ
Магьосникът от Cyrcl-Оз