Cyrcl

Обединяваме усилия с лидерите в България на тема устойчив и ярък живот – Mastercard и Банка ДСК, за да предоставим възможност на всеки да се придвижва по-бързо и свободно из любимата ни София.

Подкрепяйки алтернативния транспорт в столицата, Mastercard и Банка ДСК допринасят за една по-чиста и подредена София. Благодарение на това партньорство потребителите на Cyrcl ще се радват на двойно повече велосипеди и разширена зона. За да могат да се чувстват още по-свободни в града си.

Като част от това партньорство всички притежатели на карти Mastercard от Банка ДСК ще се възползват от допълнителна отстъпка при всяка Cyrcl сесия.

С това партньорство се доближаваме до мисията си да живеем в по-приятна градска среда с достатъчно пространство за всички. Отдадени сме на тази мисия и продължаваме да я преследваме, като работим с най-добрите компании и насърчаваме устойчивия начин на живот.“ – Основателите на Cyrcl

За да отпразнуваме началото на това партньорство, даваме старт на първата промо кампания. Спести 25% от всяко каране с твоята Mastercard от Банка ДСК между ХХ.ХХ.2023 г. и ХХ.ХХ.2023 г.